Over lens4me.nl

Bij lens4me.nl verkopen we allerlei contactlenzen, maar ook kleurlenzen, lensenvloeistof, lenshouders en andere lens gerelateerde producten. En sinds kort ook zonnebrillen voor volwassenen en kinderen en brillen met speciale glazen die uw ogen beschermen tegen het blauwe led licht dat word afgegeven door apparaten als tv’s, laptops, smartphones en tablets.

Mocht u een lens gerelateerd product zoeken en u vind het hier niet dan horen wij dit graag van u, wij zullen dan kijken of het mogelijk is deze aan onze webshop toevoegen.

Lens4me.nl is onderdeel van Bert Kok Optiek VOF te Rotterdam, de website is te vinden opĀ http://www.bertkokoptiek.nl

Onze fysieke winkel is te vinden op de Groene Hilledijk 248b, 3074AD Rotterdam. Wij staan geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28104654.

Uw bestellingen kunt u uiteraard altijd binnen 14 dagen retour sturen. Mits verpakkingen van contactlenzen en vloeistoffen ongeopend zijn. Zonnebrillen kunt u uiteraard ook retour sturen mits deze in de originele verpakking aan ons worden teruggestuurd. Neemt u voor het retourneren van een product altijd eerst even contact op met onze klantenservice dan ontvangt u van hen retour instructies. Retourneren is gratis indien u zich aan ons retour beleid houdt.

Mocht u nog vragen hebben schoom dan niet om contact met ons op te nemen.